Les presents condicions generals de venda, regulen el procés de venda en línia de la web gardenarenas.com, titularitat de L'ENSEC S.A.

Productes, Serveis, Preus i Tarifes

Els productes oferts a gardenarenas.com ( a  partir d’ara L'ENSEC S.A. )  juntament amb les seves característiques i preu apareixeran en pantalla. El preu dels productes pot estar indicat per unitats.

Els imports del transport es calculen per a cada cas sobre la base del Codi postal de lliurament i a la tarifa aplicada en funció de l'import total de compra incloent l'IVA, aquests imports de transport es reflecteixen en l'ANNEX 1 TARIFA TRANSPORT del present document.

Les imatges que acompanyen els productes oferts són il·lustratives en els nostres productes o proporcionades pel nostre subministrador en els productes empaquetats, i estan sotmeses als canvis d’embalatge que aquest pugui fer. 

L'ENSEC S.A. es reserva el dret a deixar de facilitar l'accés, en qualsevol moment i sense previ avís, a qualsevol dels productes oferts a la web per motius de disponibilitat, temporalitat o modificacions en l’assortiment de productes en el servei de venda online.

Un cop registrat l'Usuari, i per procedir a la compra de Productes, haurà d'afegir els productes que desitgen adquirir a la Cistella de la Compra, segons les indicacions recollides en pantalla, un cop escollits tots els productes validarà la data i franja horària de lliurament i acceptarà la compra qual cosa suposa la lectura i acceptació irrevocable de totes i cadascuna de les presents termes i condicions generals, així com, si s'escau, de les condicions particulars existents, les quals seran informades a l'Usuari abans d'acceptar la compra dels productes.

Es fixa una comanda mínima de 30€, excepte en el cas que la comanda es reculli a la botiga.

La cobertura del servei de lliurament a domicili i compra en línia es troba subjecta a la disponibilitat de cobertura logística que L'ENSEC S.A. tingui en disposició per a cada territori.

Aquesta disponibilitat es gestiona mitjançant els Codis Postals de lliurament, motiu pel qual en cada moment indicarem al llarg del procés de compra la disponibilitat del Codi postal de lliurament per a realitzar el servei sol·licitat. Estem contínuament treballant per ampliar la nostra cobertura i si l'usuari facilita el seu correu electrònic, serà avisat quan el nostre servei tingui cobertura en el seu Codi Postal.

En el cas, pel motiu que sigui, no poguéssim servei algun producte, es trucarà al client per comunicar-li i saber si li restem de l’import total o prefereix esperar a que el rebem i li entreguem tot junt.

L'ENSEC S.A. comunicant a l'Usuari, es reserva el dret de cancel·lar una comanda si considera que no es donen les condicions adequades per realitzar un transport viable, donat que tractem en molts casos d'articles naturals. 

Igualment, L'ENSEC S.A. es reserva el dret a cancel·lar qualsevol comanda quan ho consideri oportú, comunicant a l'Usuari i justificant la decisió de no servir la comanda per causes alienes a la seva voluntat o de força major, com poden ser accidents de tràfic, climatologia adversa o robatoris del transport o de les mercaderies. En aquest casos, donarem opció al client a rebre una nova comanda similar tan aviat es solucionen les causes alienes.

Tarifes del servei

Les despeses del servei de preparació + enviament es mostraran a la pàgina web de forma prèvia a la confirmació de la comanda. Les despeses del servei de preparació + enviament seran els indicats en l'ANNEX 1 del present document.

L'ENSEC S.A. es reserva el dret de modificar les tarifes de lliurament. Qualsevol canvi al respecte serà comunicat sempre de forma prèvia a la confirmació de la comanda.

Disponibilitat de productes

En cas de no ser-hi en l'establiment el producte després d'haver-se realitzat la comanda, L'ENSEC S.A. procedirà a comunicar-se amb el client per telèfon i consensuar si es retornen els diners del producte o s’espera a tenir-lo disponible i servir tota la comanda sencera.

Pagament

El pagament dels productes per part de l'Usuari es pot fer mitjançant el pagament amb targeta de crèdit, amb TPV Virtual de La Caixa i manifesta que les mateixes tenen fons suficients per cobrir tots els costos que resulten de la compra de productes a través del web. Les targetes bancàries acceptades són Visa, Mastercard, American Express i Discover Card Services.

També oferim la possibilitat de pagar mitjançant transferència bancària al següent IBAN: ES49 2100 0220 8502 0022 0563

Igualment, s’ofereix la possibilitat de pagar amb PayPal i mitjançant xec.

En el cas que el pagament amb targeta de crèdit no s'accepti per la plataforma de pagament, s'anul·larà la comanda de l'Usuari.

Les dades registrades per L'ENSEC S.A. constitueixen la prova de les transaccions fetes entre L'ENSEC S.A. i els Usuaris. L'ENSEC S.A. confirmarà la seva comanda a través de l'enviament d'un correu electrònic.

Seguretat de pagaments

Per a la seva seguretat L'ENSEC S.A. ha confiat en el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit a una passarel·la de pagaments. Les dades bancàries introduïdes són encriptades i transmeses de forma segura als servidors de l'entitat bancària i, posteriorment, són verificats amb el banc emissor per evitar possibles fraus i abusos.

Únicament l’Entitat Financera propietària de la passarel·la de pagament té accés a les dades bancàries vinculades a aquests mitjans de pagament, de manera que L'ENSEC S.A. no coneix ni registra aquestes dades bancàries durant l'operació de pagament ni en qualsevol altre moment.

Lliurament

El lliurament de productes es limita a un conjunt de codis postals disponibles al servei d'atenció al client de L'ENSEC S.A. demanarà a l'Usuari que triï el lloc del lliurament, havent d'especificar el seu domicili, oficina o centre on volen que se li lliuri el producte, així com telèfon de contacte.

S’ofereix la possibilitat de recollir la comanda a la botiga.

En cas que l'Usuari faciliti a L'ENSEC S.A. una “direcció de lliurament” que no sigui correcta, L'ENSEC S.A. no tindrà cap responsabilitat sobre el retard o impossibilitat de lliurament de la comanda sol·licitada per l'Usuari registrat, reservant-se el dret d'anul·lar la compra realitzada.

El termini de lliurament l'elegirà l'Usuari en funció de la disponibilitat del servei en el seu codi postal, quedant reflectit en l’ANNEX 2 CONDICIONS DE LLIURAMENT I CANCEL·LACIÓ PER CODI POSTAL.

En condicions normals aquest termini sol ser de 2 a 3 dies laborables.

L'ENSEC S.A. es compromet a esforçar-se al màxim per al seu lliurament en temps i forma especificats durant el procés de compra.

El comprador rebrà un correu electrònic després de la confirmació de la comanda per la seva part en la pàgina web. Les característiques i condicions de lliurament de la comanda es mostraran també a la pàgina web.

En cas que el seu paquet arribi deteriorat o cregui que pot estar danyat el seu contingut, és important que ens indiqui la incidència per email a l'adreça web@gardenarenas.com o bé trucant al 93 5551243 al més aviat en un termini màxim de 24 hores a partir de la recepció de la mercaderia. Passades les 24h, no s’admeten devolucions.

Factura de compra

L'Usuari rebrà per email després del lliurament un correu electrònic amb el detall dels productes lliurats, els seus preus, descomptes i despeses del servei de preparació + enviament i l'import total del servei.

L'Usuari que vulgui la factura, haurà de sol·licitar prèviament abans de finalitzar la compra. Aquesta li arribarà a l'adreça de correu facilitada en format PDF per a descarregar posteriorment.

Devolucions

Si quan rebis la teva comanda no quedes satisfet, tens un termini de catorze (14) dies naturals, a comptar des de la data de recepció per executar el dret de devolució, excepte en els productes naturals( plantes, flors i les seves variants ).

Si el motiu de la devolució és per alguna cosa que no hem fet del tot bé (el producte és defectuós, no és el que tu havies demanat, etc.), nosaltres ens fem càrrec de les despeses de recollida. Si el motiu és un altre (els productes es van servir correctament però no són del teu gust), L'ENSEC S.A. abonarà el cost dels productes exceptuant les despeses de la devolució que aniran a càrrec del client.

És a dir, quan els productes es serveixen correctament però no són del grat del client i s'han tornat dins el termini establert (14 dies naturals a partir de la recepció del producte), L'ENSEC S.A. abonarà el cost dels productes i les despeses d'enviament (en cas que s'hagin abonat en el moment de la compra) exceptuant les despeses de la devolució que aniran a càrrec del client.

En el cas que L'ENSEC S.A. es disposés a fer una lliura en un lloc i durant un horari prèviament concertats i confirmats per part d'un client d'acord a l'estipulat en els presents Termes i Condicions, i el mateix no es trobés en aquest lloc (des d'ara “absència no comunicada”) i durant l'horari prèviament concertats, L'ENSEC S.A. es reserva de forma unilateral, la facultat de reintegrar l'import de la compra a l'esmentat client, restant en tot cas a l'import corresponent, les despeses que s'haguessin meritat com a conseqüència del transport i / o de la preparació de la compra per part d'aquesta, així com les despeses de devolució.

L'ENSEC S.A. només acceptarà devolucions que compleixin els següents requisits:

    • El producte ha d'estar en el mateix estat en què es va lliurar i haurà de conservar, en la mesura del possible, el seu embalatge i etiquetatge original.

    • L'enviament s'ha de fer usant la mateixa caixa o sobre que t'hem enviat. 

    • S'ha d'incloure una còpia de l'albarà de lliurament dins del paquet, on a més es marquin els productes retornats.

Per iniciar el procés de devolució posa't en contacte amb nosaltres a través de l'adreça web@gardenarenas.com o bé trucant al 935551243.

Dret de desistiment

Per exercir el dret de desistiment, heu de notificar a L'ENSEC S.A. C/ Riera Fosca 11-29 08328 Alella ( Barcelona ) la seva decisió de desistir del contracte a través d'una declaració inequívoca que ho manifesti, (per exemple , una carta enviada per correu postal o bé un correu electrònic a web@gardenarenas.com ).

Igualment, pot informar-nos del seu dret a desistir del present contracte a través del correu electrònic web@gardenarenas.com.

Per complir el termini de desistiment, només cal que la comunicació relativa a l'exercici de la seva banda d'aquest dret sigui tramesa abans que venci el termini corresponent.

Annex 1 Tarifa transport

Només es faran enviaments als següents codis postals amb els costos d'enviament:

Gratuït:

 • Alella (08328)
 • El Masnou (08320)

5 euros:

 • Montgat (08390)
 • Teià (08329)
 • Tiana (08391)

8 euros:

 • Premià de Mar (08330)
 • Premià de Dalt (08338)
 • Vilassar de Mar (08340)
 • Vilassar de Dalt (08339)
 • Badalona (08910 a 08918)
 • Vilanova del Vallès (08410)
 • Vallromanes (08188)
 • Santa Coloma de Gramenet (08920 a 08924)
 • Sant Adrià del Besòs (08930)
 • Cabrils (08348 i 08384)
 • Cabrera de Mar (08349)

15 euros:

 • Argentona (08310)
 • Barcelona (08001 a 08042)
 • Dosrius (08318-08319)
 • Mataró (08301-08304)

Per compres superiors a 60 € el servei NO TINDRÀ COST.

Per a altres destinacions, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Annex 2 Condicions d'enviament i cancel·lació per codi postal

No s’admetran cancel·lacions passades les 12h des que s’ha realitzat la compra.

Els lliuraments podran fer-se de dilluns a divendres en l'horari establert de 10.00 h. a 13h.00 h. i de 16h a 19h. 

Per a qualsevol altra consulta pot contactar amb el nostre servei d'atenció al client 935551243 o mitjançant web@gardenarenas.com.

Informació al comprador sobre la plataforma de resolució de conflictes E-commerce.

S'informa al comprador de productes d'aquest lloc web, de l'existència d'una plataforma de resolució de litigis en línia.

Conforme a l'Article 14.1 del Reglament (UE) 524/2013:

“La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: ec.europa.eu/consumers/odr.

Els consumidors podran sotmetre les seves reclamacions a través de la plataforma de resolució de litigis en línia”

Article afegit a la teva llista de desitjos
Article afegit per comparar

Aquest lloc web fa servir "cookies" per oferir-te una millor experiència i mesurar l'audiència. Consulta la nostra política de privacitat i "cookies"